Z końcem maja wraz z Veolią świętowaliśmy jubileusz 50-lecia istnienia. W eleganckiej przestrzeni Sali Ziemi na MTP Poznań nasz zespół w pocie czoła obsługiwał ponad 350 zaproszonych Gości, którzy raczyli się naszymi specjałami kuchni.
Wśród wielu atrakcji zdecydowanie największym zainteresowaniem cieszyło się stoisko live cooking, gdzie sam Szef Kuchni serwował pyszne krewetki z makaronem ryżowym podawane w chrupiących miseczkach z papieru ryżowego! Majstersztyk! Zachwytom nie było końca!
Wśród wielu atrakcji zdecydowanie największym zainteresowaniem cieszyło się stoisko live cooking, gdzie sam Szef Kuchni serwował pyszne krewetki z makaronem ryżowym podawane w chrupiących miseczkach z papieru ryżowego! Majstersztyk! Zachwytom nie było końca!
Smakoszy słodkości najbardziej ucieszyły efektowne tarty naszej produkcji z przeróżnymi świeżymi owocami. Tarty smakowały nawet lepiej niż wyglądały (o ile to w ogóle możliwe) i szybko znikneły z bufetów 🙂
Przez cały wieczór nad stoiskami barowymi fruwały shakery i butelki z pysznymi trunkami, a wokół unosił się zapach świeżej mięty i cukru trzcinowego 🙂 Ślinka cieknie na samo wspomnienie…
Perfekcyjnie zaplanowana Gala była ogromnym wydarzeniem dla całej Spółki. Uświetniło ją wielu wspaniałych Gości, którzy z pewnością zapamiętają ten wieczór na długo, zupełnie tak samo jak my! 🙂
Jesteśmy w szczycie sezonu eventowego. Niedługo kolejne fotorelacje z naszych realizacji. Dzieje się!